آغاز عملیات اجرایی طرح کارخانه تولید لاستیک ماشین های فوق سنگین و روکش لاستیک شهرستان راور/ ۳۰۰ میلیارد تومان در طرح کارخانه روکش لاستیک راور هزینه می شود
تا پایان خرداد سال آینده مجموعه ساخت تجهیزات و سازه های این طرح به پایان می رسد که حدود 300 میلیارد تومان سرمایه گذاری در این طرح انجام می شود و 800 نفر اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایجاد می کند.
وی اظهار داشت: بعد از موافقت برای اجرای طرح کارخانه روکش لاستیک راور حدود 10 ماه قبل این مجموعه با مشکلاتی چون تامین منابع مالی به دلیل افزایش نرخ ارز مواجه شد.
وی ادامه داد: اتفاقی که افتاد این بود به دلیل شرایطی که در تغییر نرخ ارز از یک سال گذشته رقم خورد عدد منابع ارزی عدد پروژه به شدت تغییر کرد به حدی که سرمایه گذار اعلام کرد امکان اجرای پروژه وجود ندارد.
وی با بیان اینکه چند ماه طول کشید تا مشکلات توافق بانک و سرمایه گذار طرح کارخانه روکش لاستیک راور در زمینه امکان عقد قرارداد و مشارکت فراهم شود تصریح کرد: یکی از گلوگاه های اصلی ایجاد مشکلات تغییر نرخ ارز بود که طی روند نزولی نرخ ارز در ماه های اخیر و تقویت ارزش پولی ملی در کشور کمی کار سبک تر شد.
دکتر پورابراهیمی ادامه داد: همین اتفاقات در کنار بروکراسی اداری موجب طول کشیدن اخذ مجوز احداث کارخانه تولید روکش لاستیک در راور شد تا هفته گذشته این مجوز با پیگیری های مکرر اخذ شد.
وی ادامه داد: این بخش از عقب ماندگی با حضور و حمایت مسئولان میدانی و عملیاتی همچون فرماندار راور و مدیران دستگاهای اجرایی در سطح شهرستان و استان جبران شود تا طی چهار ماه آینده سازه ها نصب و نقشه های اجرایی عملیاتی شود.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامات باید به گونه ای انجام شود که ظرف یک سال آینده کارخانه روکش لاستیک راور عملیاتی و به بهره برداری برسد.
شایان ذکر است در این بازدید دکتر مهرابی معاون اقتصادی استاندار کرمان مدیران کل صنایع، تعاون، کار و رفاه اجتماعی منابع طبیعی دکتر پورابراهیمی را همراهی کردند